Följ Karlshamns kommun

Uno Svenningsson, Molly Sandén och Markus Krunegård inleder Östersjöfestivalen

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2019 13:05 CEST

Det är nu klart att Uno Svenningsson, Molly Sandén och Markus Krunegård inleder Östersjöfestivalen i Karlshamn onsdagen den 17 juli. En bra mix tycker festivalledningen.

I år satsar festivalutskottet på tre artister som är ganska olika i sina uttryck. Tillsammans drar de igång festivalen från torgscenen i Karlshamn under onsdagskvällen. Ingen av dem behöver egentligen någon närmare presentation, men för några är kanske Markus Krunegård relativt okänd trots att han länge räknats till en av landets allra mest produktiva artister.

– Vi tycker att vi har hittat en bra mix av artister som vi hoppas ska locka en bra och stor publik till torget under den första Östersjöfestivaldagen, säger Daniel Svensson, festivalsamordnare.

Onsdagskonserten är den enda musikunderhållning under Östersjöfestivalen som kommunen tar betalt för, och i år hamnar biljettpriset på 290 kronor. Det är en sänkning från förra året med 50 kronor. Biljetter säljs från och med imorgon fredag i Turistcenter på Piren och på Nortic.

Cirkatider för när artisterna går på scen:

20:00 Uno Svenningsson
21:30 Molly Sandén
23:00 Markus Krunegård

Läs mer om artisterna i bifogad pressinformation.

För mer information kontakta: Daniel Svensson, festivalsamordnare, telefon 0454-816 31.