Följ Karlshamns kommun

Pressinbjudan: Snart är det dags att söka sommarjobb

Pressmeddelande   •   Dec 05, 2019 14:07 CET

För fjärde året i rad anordnas Sommarjobbsmässan i Karlshamn – i år den 22 januari i Bellevueparken. Här möts arbetsgivare och arbetssökande i alla åldrar. Navigatorcentrum jobbar nu för högtryck för att hitta så många företag som möjligt i alla sorters branscher att medverka under mässan. Samtidigt förbereds de arbetssökande på hur de på bästa sätt kan söka jobb och presentera sig för potentiella arbetsgivare.

Uppåt 500 semestervikariat behövs bara inom omsorgen i Karlshamns kommun. Lagom till årets Sommarjobbsmässa kommer även runt 150 feriejobb att presenteras och vara öppna att sökas. Ett välfyllt gottebord av jobb kommer att dukas upp för mässbesökarna.

Under en presskonferens berättar Navigatorcentrum mer om mässaktiviteterna, medverkande arbetsgivare och om hur ungdomarna på bästa sätt kan förbereda sig för att få kontakt med dem och i slutänden få ett sommarjobb.

Datum: måndagen den 16 december

Tid: klockan 11.00

Plats: Navigatorcentrum ,Torgpaviljongen i Karlshamn.

Välkomna!

Kontakt: Chiquita Persson, Navigatorcentrum, telefon 0454-811 48. 

____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.