Följ Karlshamns kommun

Pressinbjudan: Företagare erbjuds hitta sommarvikarier på mässa

Pressmeddelande   •   Dec 09, 2018 10:00 CET

Nu pågår intensiva förberedelser inför den sommarjobbsmässa som ska gå av stapeln i januari. Mässan är den fjärde i ordningen och är ett lyckat forum för arbetsgivare och arbetssökande att mötas i. Navigatorcentrum och Arbetsförmedlingen i Karlshamn jobbar nu för högtryck för att nå så många företagare som möjligt, i alla sorters branscher, att medverka på mässan.

Inför sommarjobbsmässan den 23 januari 2019 vill arrangörerna ha med så många företagare som möjligt. Samtidigt som företagskontakter tas förbereds de unga arbetssökandena via Navigatorcentrum och Arbetsförmedlingen på hur de kan söka jobb och hur de kan presentera sig för arbetsgivarna på bästa sätt. Mässan vänder sig i första hand till arbetssökande i åldern 16-29.

– Det är viktigt att ungdomar får arbetslivserfarenhet tidigt i livet, inte minst för att göra rätt utbildnings- och yrkesval inför framtiden, säger Chiquita Persson, projektsamordnare på Navigatorcentrum i Karlshamn.

Medierna bjuds in för att höra mer om förberedelserna inför årets sommarjobbsmässa, träffa personalen som jobbar med den och även träffa ett par arbetsgivare som under årens lopp framgångsrikt använt sommarjobbsmässan för rekrytering.

Datum: tisdagen den 11 december

Tid: klockan 10.00

Plats: Navigatorcentrum (Torgpaviljongen, f.d. Big Travel) i Karlshamn

Välkomna!

För mer information kontakta Navigatorcentrums personal: projektsamordnare Chiquita Persson på telefon 0454-811 48, coacherna Lasse Hansson på mobil 070-266 62 54 eller Johanna Jonsson på 072- 884 98 79.