Följ Karlshamns kommun

Pressinbjudan: Årets arbetsplats i Karlshamns kommun 2014

Pressmeddelande   •   Apr 01, 2015 15:31 CEST

Nu är det åter dags att utse ”Årets arbetsplats”, en utmärkelse som sedan 2008 delats ut till medarbetare vid en arbetsplats i Karlshamns kommun där människor känner arbetsglädje, delaktighet och där verksamheten utvecklas.

Förutom dessa kriterier prioriteras de arbetsplatser som arbetat med något speciellt under året och som utmärker dem lite extra. Juryn har nu beslutat sig för vilken arbetsplats som kommer att få utmärkelsen och om två veckor kommer man att presentera detta med en motivering under en överraskningsceremoni på den vinnande arbetsplatsen. Juryn består av ordföranden och vice ordföranden i kommunstyrelsens arbetsutskott, kommundirektören samt personalstrateg vid personalkontoret.

Vald arbetsplats belönas med 10 000 kronor samt 100 kronor per medarbetare. Pengarna ska användas för personalbefrämjande insatser.

Medierna hälsas välkomna till offentliggörandet av vilken arbetsplats som juryn utsett till ”Årets arbetsplats 2014” klockan 14.30 onsdagen den 15 april.

Plats och rum meddelas inte förrän klockan 12.00 samma dag med anledning av att juryn vill behålla överraskningsmomentet för personalen.

Kontaktperson: Ingeborg Braun, personalstrateg vid Karlshamns kommun, 0454-811 32, ingeborg.braun@karlshamn.se.

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.