Följ Karlshamns kommun

Nätverksträff om lagen om offentlig upphandling

Pressmeddelande   •   Nov 21, 2013 10:22 CET

Ett 60-tal företagare har anmält sig till kvällens nätverksträff angående kommunens framtida upphandlingsarbete.

Karlshamns kommun har ikväll, torsdagen den 21 november, bjudit in till en nätverksträff kring kommunens framtida upphandlingsarbete. Upphandlingschefen Håkan Anderberg kommer att berätta om hur kommunen planerar att arbeta tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa möjligheter för företagarna att påverka hur krav och utvärdering ska se ut i de enskilda upphandlingarna. Dessutom kommer Karlshamns kommun att erbjuda det lokala näringslivet hjälp att förstå hur man skriver och lämnar anbud.

− Syftet är att få berätta om alla de förändringar som genomförts kring kommunens upphandlingar och visa att det faktiskt finns stora möjligheter till goda affärer mellan kommunen och det lokala näringslivet, säger Håkan Anderberg.

Nätverksträffen äger rum ikväll, torsdagen den 21 november klockan 18.30 till cirka 20.00 i Rådhussalen, i Rådhuset i Karlshamn och sker i samverkan med Företagarna i Karlshamn. Pressen är välkommen att delta.

För ytterligare information, kontakta Håkan Anderberg, upphandlingschef, Karlshamns kommun, telefon, 0454-81 000.


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I snart 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Bifogade filer

PDF-dokument