Följ Karlshamns kommun

​Mikael Persson blir ny näringslivsutvecklare i Karlshamns Kommun

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2018 09:00 CET

Näringslivschef Mathias Wijk hälsar blivande näringslivsutvecklare Mikael Persson välkommen till Karlshamns kommun. (Foto Theresia Bergdahl)

Under våren tillträder Mikael Persson som näringslivsutvecklare i Karlshamns kommun med ansvar för bland annat den nya Näringslivslotsen.

Mikael Persson är bosatt i Kristianstad och kommer närmast från ett affärsutvecklarjobb inom livsmedelsbranschen och har under 25 år jobbat inom olika delar av det privata näringslivet, bland annat som butikschef och regionchef inom detaljhandeln, samt även haft en del styrelseuppdrag, bland annat i IFK Kristianstad och i Marknadsföreningen i Nordost Skåne (MiNoS).

På fritiden är det familjen, handboll och egen träning som gäller.

− Jag ser mycket fram emot att få chansen att vara med och bidra till en fortsatt fin utveckling av näringslivet i Karlshamn tillsammans med såväl kollegor som nya och befintliga företagare i kommunen, säger Mikael Persson, blivande näringslivsutvecklare i Karlshamn.

− Mikael är en mycket engagerad person som kommer tillföra kompetens till Näringslivsenheten. Han kommer framöver att ansvara för och driva den återstartade funktionen kallad Näringslivslots, samt fokusera på de befintliga företagens frågor och behov. Med tanke på Mikaels kompetens inom detaljhandeln kommer han även att ansvara för den handels-/markanalys som Karlshamns kommun ska genomföra under vår/sommar.

Vi ser mycket fram emot att Mikael börjar hos oss på Näringslivsenheten. En engagerad man som kommer att synas och märkas i Karlshamn framöver, säger Näringslivschef Mathias Wijk

Mikael Persson börjar sin anställning i mars/april 2018.

För mer information, kontakta Näringslivschef Mathias Wijk, telefon: 0454-811 19.