Följ Karlshamns kommun

Kommunen pratar byggande och lediga tomter på Coop och torget

Pressmeddelande   •   Apr 27, 2016 15:21 CEST

I Karlshamns kommun finns flera lediga tomter på attraktiva platser runt om i kommunen. För att allmänheten på ett lätt sätt ska få ta del av möjligheterna att hitta en passande tomt att bygga på ställer sig nu kommunens representanter vid affärer och på torg för att visa upp och informera om de lediga tomter som finns. 

Imorgon torsdag finns Fredrik Gummesson, näringslivsutvecklare i Karlshamns kommun, på plats med bygglovsexperter och ger information om lediga tomter på Coop Forums parkering mellan klockan 16–19. 

Medierna hälsas välkomna!

De står också på torget i Karlshamn under lördagen den 30 april i samband med Gilla Karlshamns valborgskafferep klockan 10–15.

– Blir detta lyckat och uppskattat bland invånarna så kommer vi att åka runt till fler affärer och platser runt om i kommunen för att informera och visa upp vad som finns när det gäller ledig tomtmark, säger Fredrik Gummesson.

För mer information kontakta: Fredrik Gummesson, näringslivsutvecklare, på mobil 0733-576113.

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.