Följ Karlshamns kommun

Informationsdag om Åpromenaden i Mörrum

Pressmeddelande   •   Aug 25, 2014 10:35 CEST

Välkommen till informationsdag om Åpromenaden i Mörrum! Den 30 augusti klockan 13.00 finns Fritidsnämndens ordförande, Andreas Saleskog, på plats vid Mörrumsån för att tillsammans med tjänstemän på kommunens Parkenhet informera om nämndens kommande satsning kring Mörrumsån. Det befintliga gångstråket planeras att rustas upp och tillgänglighetsanpassas. Området hyser stora natur- och kulturhistoriska värden, som kommer att lyftas fram i den planerade upprustningen.

Samling sker utanför Folkets Park, på Parkvägen i Mörrum. Därefter går vi det planerade gångstråket vid ån och diskuterar upprustningen på plats. Inomhus vid regn. Ingen föranmälan krävs.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Parkingenjör Sara-Marie Rännbäck på Karlshamns kommun, telefon 0454-814 22.


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.