Gå direkt till innehåll
Fullspäckat sportlovsprogram hittas på webben i år

Pressmeddelande -

Fullspäckat sportlovsprogram hittas på webben i år

Nästa vecka är det sportlov och mängder av roliga aktiviteter väntar kommunens elever. För första gången trycks i år ingen broschyr över sportlovsaktiviteterna, utan istället finns all information samlat på kommunens webbsida.

På kommunens webbsida, karlshamn.se/sportlov, kan de sportlovslediga eleverna lätt hitta fram till vad man är intresserad av bland de femtiotalet olika aktiviteter som i år finns att prova på. Engagemanget är stort bland föreningarna som erbjuder allt från teater, folkdans, tecknarverkstad till utförsåkning, Aikido och Agility. Dessutom kan eleverna låna gratis utrustning på Fritidsbibblan på Norrevångskolan i Mörrum och skapa egna aktiviteter. Anledningen till att sportlovsprogrammet enbart finns i digital form i år beror på att utbildningsförvaltningen vill prova detta sätt att nå ut till skolungdomarna, som alla numera har tillgång till en Chromebook, på grund av både miljö och ekonomisk hänsyn. Efter sportlovet kommer en utvärdering att ske som får visa utfallet av denna digitala satsning.

För mer information kontakta: Peter Parnfelt, fritidsgårdsföreståndare, 073-35 76 152 eller 0454-57 46 19.

Ämnen

Regioner


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93