Följ Karlshamns kommun

Författarkväll med Martina Haag

Pressmeddelande   •   Okt 05, 2016 11:38 CEST

Fotograf: Anna-Lena Ahlström

Författaren och skådespelaren Martina Haag kommer till Karlshamn för att prata om sitt författarskap. Hon har skrivit flera romaner, nu senast den personliga och kritikerhyllade Det är något som inte stämmer från 2015.

Martina Haag är skådespelerskan som sadlade om och började skriva vid 39 års ålder. Martina har gett ut en rad humoristiskt vardagsrealistiska krönikesamlingar. Det är ur sitt eget liv hon hämtar stoff, med fokus på den mindre glamorösa delen av vardagen. Första krönikesamlingen Hemma hos Martina kom 2004. Därefter följde debutromanen Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra). Filmen med samma namn och med Martina Haag i huvudrollen blev en stor publiksuccé. Hennes författarskap rymmer även den peppande löparboken Heja, heja! ”för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Om hur du tar dig från att orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett marathon och vara glad hela vägen.” Den senaste romanen Det är något som inte stämmer handlar om en skilsmässa. 

Plats: Stora salen i Lokstallarna, Karlshamn

Datum: måndag den 10 oktober

Tid: klockan 19.00

Biljetter kan köpas på nortic.se. Efter föredraget blir det boksignering med Martina. Lundins Bokhandel finns på plats och kommer att erbjuda Det är något som inte stämmer för 120 kronor samt pocketutgåvan av Heja, heja! för 60 kronor. Det är enbart kontant betalning som gäller.