Följ Karlshamns kommun

Årets ungdomsledarstipendiat utsedd

Pressmeddelande   •   Nov 18, 2014 09:06 CET

   

Delegationen för utdelning av Karlshamns kommuns stipendium för ungdomsledare har utsett årets ungdomsledare 2014.

Delegationen består av presidierna i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och fritidsnämnden.

Stipendiet är på 25 000 kr och kommer att utdelas vid en sammankomst i Rådhuset torsdagen den 11 december kl. 18:30 i Rådhussalen.

Delegationen har beslutat att utdela stipendiet till:

Patrik Lindqvist, IFK Karlshamn/Team IFK
Horsaryds Byväg 70
374 93 Karlshamn
Telefon:
0763-08 18 55

Delegationens motivering lyder:

Med ett glödande intresse och stort engagemang har Patrik Lindqvist under många år varit ungdomsledare i flera av kommunens fotbollsföreningar. Sedan 2010 tränar Patrik Lindqvist ”Team IFK”, ett fotbollslag för personer med funktionsnedsättning och ett lag som Patrik varit med och grundat. Hans arbete med detta ger lagmedlemmarna möjligheter till en aktiv fritid och social samvaro på ett sätt som tidigare inte varit möjligt.

Kontaktperson, Karlshamns kommun: Peter Larsson, Föreningskonsulent/delegationens sekreterare, telefon 0454-812 49

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.