Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Sommarvistelsen på Sörgården är tillbaka

I år kan vi återigen välkomna våra äldre till ”vuxenkollo” på Sörgården. I sommar har vi också en vistelse planerad för de invånare som får stöd via LSS och socialpsykiatrin.

I juli bjuder vi in till sommarvistelse för de invånare som är äldre och som bor på något av våra särskilda boenden, eller i en helt egen, vanlig bostad. Vi bjuder också in de invånare som får stöd via LSS-verksamheten eller socialpsykiatrin till en egen vistelse på Sörgården. Här får de sköna sommardagar i naturen, och de kan också ta med sig nära och kära om de vill ha extra sällskap.

Sörgården ligger vid sjön Sörgölen, ungefär en mil norr om Karlshamn. Här kan de hämta krafter och njuta av den gröna omgivningen. På Sörgården finns en swimmingpool (8x18 meter), en golfbana med nio hål, boulebana och flera mindre bollplaner. Här kan de också gå på skogspromenad, ta en roddtur eller fiska.

Sommarvistelse för äldre

Vecka 27, den 4-8 juli. Måndag-fredag 09.30–16.00.

Sommarvistelse för LSS och socialpsykiatrin

Vecka 28, den 11-15 juli. Måndag-fredag 09.30–16.00.

Mer information

Mer information om sommarvistelsen finns på vår webbplats:

https://www.karlshamn.se/nyhet...

Kontakt

Media hälsas välkomna under sommarvistelsen! För mer information, kontakta aktivitetssamordnare Elisabeth Ahlqvist: 0454-57 46 19 eller elisabeth.ahlqvist@karlshamn.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Ulrica Kalmerlind

Ulrica Kalmerlind

Presskontakt Kommunikatör Sociala medier, intranät 0454-815 94