Gå direkt till innehåll
2018 fick Hemtjänstgruppen Södra utmärkelsen "Årets kvalitetsarbetsplats". Vem som får det för 2019 återstår att se.
2018 fick Hemtjänstgruppen Södra utmärkelsen "Årets kvalitetsarbetsplats". Vem som får det för 2019 återstår att se.

Pressmeddelande -

​Pressinbjudan: Utnämning av Årets kvalitetsarbetsplats Karlshamn

Förra året ställdes utmärkelseceremonin av årets kvalitetsarbetsplats i Karlshamns kommun in på grund av coronapandemin. I år delas utmärkelsen ut på digital väg.

Varje år vid denna tid delar Karlshamns kommun ut utmärkelsen ”Årets kvalitetsarbetsplats” till en kommunal arbetsgrupp/arbetsplats där verksamheten kännetecknas av goda resultat under det gångna året. Med goda resultat menas en verksamhet som har genomfört sitt uppdrag på ett utmärkande sätt med fokus på kvalitet och de arbetsgruppen är till för. Förra året ställdes utdelningen av utmärkelsen in på grund av pandemin, därför delas utmärkelsen för 2019 nu ut i efterhand.

Det blir dock en annorlunda ceremoni i år. Utmärkelsen delas ut digitalt via Teams där arbetsgruppen som får utmärkelsen kommer att överraskas av förvaltningschef, nämndsordförande och delar av juryn, som består av kommunstyrelsens ordförande, vice ordförande, kommundirektören och HR-specialist.

Medierna hälsas välkomna att delta i Teamsmötet!

Ett foto kommer att tas internt senare under dagen på plats med några ur arbetsgruppen som då får diplom, värdecheck och blommor. Fotot läggs ut tillsammans med ett pressmeddelande i MyNewsdesk någon gång efter lunch.

Datum: fredag den 26 mars
Tid: klockan 9:50
Plats: Digitalt via Teams. OBS! Anmäl e-postadresser till de journalister som kommer att vilja medverka under utdelningen till kommunikation@karlshamn.se senast torsdag den 25/3 kl. 16. En Teamsinbjudan med länk till mötet skickas ut till anmäld journalist klockan 9.50, som då direkt kan koppla in sig och delta under ceremonin. Frågor till den vinnande arbetsgruppen kan ställas i slutet av mötet.

Kontakt: Jessica Lindström, HR-specialist, 0454-811 32

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93