Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Ungdomar fixar K-Pop-träff med fritidsgårdarna

På lördag hålls ett K-pop-event på Folket hus i Karlshamn. Träffen arrangeras av lokala ungdomar tillsammans med fritidsgårdarna.

– Vi vill lära känna andra med samma intresse, och även få några nya att intressera sig för K-pop! säger tonåringarna som planerat eventet.

Eventet för K-pop-fans är gratis och öppet för alla. De 50 första besökarna får en goodiebag, och under dagen blir det olika aktiviteter som dans, quiz, pyssel, K-pop-café, tävlingar och mycket mer. K-pop-dansgruppen The Unnie Vibe Academy uppträder, och håller dessutom en workshop med besökarna.

Ungdomarna har genom fritidsgårdarna i Karlshamn fått möjligheten att lära sig hur det går till att genomföra ett större projekt.

– Syftet med vårt event är att lära känna andra med samma intresse, ha roligt och förhoppningsvis intressera nya för K-pop!


Media är välkomna att delta!

Dag: Lördag den 16 december

Tid: 12.00-17.00

Plats: Folkets hus, Rådhusgatan 14 i Karlshamn

På plats finns representanter från fritidsgårdarna tillsammans med ungdomarna från högstadiet och gymnasiet som anordnar eventet: Julieta Khachatryan, Ella Nilsson, Sara Mousa, Enas Mousa, Sara Darwish och Tuka Alkattan.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Maria Petersson

Fritidsgårdsföreståndare 0454-57 44 71