Gå direkt till innehåll
Genom att synliggöra och värdera grönområden i den byggda miljön kan vi tillvarata, skapa, utveckla, och stödja dessa nyttor.
Genom att synliggöra och värdera grönområden i den byggda miljön kan vi tillvarata, skapa, utveckla, och stödja dessa nyttor.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Tillgången av grönområden i Karlshamn

Hur god tillgång har barn till grönområden i tätorten Karlshamn? Detta är en fråga som landskapsarkitektstudenten Ida Holmberg har kartlagt och analyserat.

Ida Holmberg läser till landskapsarkitekt på SLU i Alnarp. Inom ramen för sina studier har hon under två månader undersökt barns tillgång till grönområden i Karlshamns tätort. Onsdagen den 28 december presenterar hon sina upptäckter för media tillsammans med stadsarkitekt Emina Kovacic.

Datum: onsdagen den 28 december

Tid: klockan 08.30

Plats: Rådhuset i Karlshamn, Årydssalen

För mer information, kontakta Emina Kovacic, telefon: 070-266 6207

Välkomna!

Ämnen

Kategorier

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93