Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Seniordagen 2024

Seniordagen samlar underhållning och intressanta utställare i Bellevueparken för våra äldre invånare. Under dagen bjuds det som vanligt på kaffe, livemusik och härlig gemenskap.

Seniordagen visar vägen till en aktiv vardag, och det blir en dag full av inspiration och information för äldre.

Dag: torsdagen den 12 september

Tid: klockan 11.00-15.00

Plats: Bellevueparken.

Media är välkomna att delta!

På plats finns utställare som informerar om tjänster och produkter inom området trygghet och hälsa. Frivilligorganisationer, föreningar och myndigheter är med för att berätta om sina verksamheter. Under dagen kan besökare också träffa representanter från flera av kommunens olika verksamheter som berättar vilken service vi erbjuder.

– I år har vi tyvärr inte rollatorservice på plats som vi brukar ha. Hjälpmedelscentralen hade inte möjlighet att vara med den här gången, men vi hoppas att de är på plats till nästa seniordag, säger Gunilla Appelquist som samordnar Seniordagen.

Seniordagen arrangeras av Karlshamns kommun och Seniorrådet för att sprida information om service och tjänster som finns för äldre invånare.

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Ulrica Kalmerlind

Ulrica Kalmerlind

Presskontakt Kommunikatör 0454-815 94