Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Presentation av trygghetsmätning

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Presentation av trygghetsmätning

Hur trygga är Karlshamnsborna? Vad oroar dem utomhus? Vilka erfarenheter har kommunens invånare av brott och vilka upplevelser har de av polisens insatser? Nu är årets trygghetsmätning genomförd och nästa vecka presenteras resultatet av mätningen.

Under pressträffen kommer också årets medborgarlöfte att undertecknas av lokalpolisområde Karlshamn och Karlshamns kommun. Det nya medborgarlöftet är en del av det gemensamma arbetet för att öka tryggheten och minska brottsligheten i kommunen. Under pressträffen kommer polisen och kommunen att berätta mer om hur man gemensamt ska arbeta utifrån den lokala problembilden.

Medierna hälsas välkomna till presentationen.

Medverkar gör polisområdeschef Louise Englund, kommunpolis George Nilsson, kommunstyrelsens ordförande Per-Ola Mattsson och kommunens trygghetssamordnare Jenny Andersson.

Datum: Tisdag den 16 mars

Klockan: 9:00

Digital plats: Teamslänk skickas till journalister som vill medverka. Anmäl ditt intresse till kommunikation@karlshamn.se senast måndag den 15 mars, så skickas en länk till den mailadress som angetts.

Välkomna!

För mer information kontakta: Jenny Andersson, folkhälsostrateg och trygghetssamordnare, 072-389 93 48.

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93