Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Kulturnattens program (och tjuvtitt på en ny kulturlokal)

Välkommen till en djupdykning i årets program för Kulturnatten! Under pressträffen håller vi till på Basement – en ny mötesplats för kultur.

På plats finns bland annat representanter från Karlshamns kommun, Basement, Karlshamnsbostäder och Studieförbundet Vuxenskolan för att berätta om programmet till Kulturnatten den 7 oktober 2023.

Media hälsas välkomna!

Datum: måndag den 2 oktober

Tid: klockan 13:00

Plats: Basement på Grafiska huset, Boktryckargatan 1 i Karlshamn

Om Kulturnatten

Lördagen den 7 oktober är det dags för årets upplaga av Kulturnatten. Hit kan besökare komma och låta sig överraskas, roas och engageras av spännande upplevelser. Kulturnatten är en plats för oväntade och väntade möten, där Karlshamns kulturarbetare och kulturföreningar presenterar ett stort utbud av musik, dans, konst, litteratur, film och spektakel. Här finns något för alla och det är fri entré nästan överallt.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Pernilla Ekvall Liljeqvist

Kultursamordnare 0454-812 36