Gå direkt till innehåll
Sirous Namazis vinnande skissförslag.
Sirous Namazis vinnande skissförslag.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Invigning av konstverket vid Jössarinken

Konstverket utanför Jössarinken är nu klart för invigning, drygt ett år efter att den nya ishallen invigdes. Konstverket är uppfört av den Stockholmsbaserade konstnären Sirous Namazi.

Under invigningen deltar bland andra kulturnämndens ordförande och representanter från kommunens konstreferensgrupp, Mörrums Konståkning, Mörrums GOIS och Carlshamn Crusaders.

Invigningen inleds inne i träningshallen med att representanter från föreningarna visualiserar konstverket genom rörelse på isen, under ett framträdande som ramas in av musik från Musikskolan. Därefter tar alla plats ute vid konstverket där Kulturnämndens ordförande Lena Sandgren (S) inviger konsten.

Vi har anpassat invigningen till gällande restriktioner för att förhindra smittspridning. Tänk på att inte delta om du har förkylningssymtom.

Datum: torsdag 13 januari
Tid: 16.00-17.00
Plats: Jössarinken, Mörrum

Media hälsas välkomna!

Kontakt: Maria Sköldqvist, Kultur- och fritidschef. Telefon: 0454-812 31, e-post: Maria.Skoldqvist@karlshamn.se



Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Ulrica Kalmerlind

Ulrica Kalmerlind

Presskontakt Kommunikatör Sociala medier, intranät 0454-815 94