Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Information om ökande vattenflöden i Mörrumsån

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Information om ökande vattenflöden i Mörrumsån

Just nu råder klass 2-varning för Mörrumsån men under morgondagen förväntas flödena stiga ytterligare. Utvecklingen med ökande flöden innebär att Karlshamns kommun och Räddningstjänsten Västra Blekinge jobbar på högvarv med att säkra upp samhällsviktig verksamhet.

För att bland annat informera om vad kommunen och Räddningstjänsten gör för att minimera eventuella skador och vad privata fastighetsägare kan göra, bjuds medierna in till presskonferens.

Medverkande är Karlshamns kommuns säkerhetschef Mats Hadartz, säkerhetsskyddschef Christina Svensson och räddningschef Magnus Kärvhag.

Välkomna!

Datum: Fredag den 28/2

Tid: klockan 9.00

Plats: Hamnkontoret 2:a våningen, Hamngatan 5 i Karlshamn

Kontakt: Mats Hadartz, säkerhetschef, 0454-810 44.

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Ulrica Kalmerlind

Ulrica Kalmerlind

Presskontakt Kommunikatör Sociala medier, intranät 0454-815 94