Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Inför öppnandet av kommunens äldreboenden

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Inför öppnandet av kommunens äldreboenden

Det nationella besöksförbudet på landets äldreboenden upphör den 1 oktober, och därför förbereder sig nu omsorgsförvaltningen i Karlshamn inför kommande besök till äldre på kommunens särskilda boenden.

Besöksförbudet infördes på kommunens särskilda boenden och korttidsverksamhet den 1 april i år. Det har varit svårt för många äldre och anhöriga att inte kunna träffas som vanligt under denna tid, och det är många som planerar in besök hos sina äldre nu när besöksförbudet hävs den första oktober. Nu förbereder omsorgspersonalen sig inför ett öppnande med allt vad det innebär.

Medierna hälsas välkomna till en pressträff där representanter från omsorgsförvaltningen berättar om vilka besöksrutiner som kommer att gälla för att minimera en eventuell spridning av covid-19 och hur man förbereder sig inför den 1 oktober då dörrarna öppnas på boendena igen.

Datum: måndagen den 28 september
Tid: klockan 13.00
Plats: Årydssalen, Rådhuset i Karlshamn.

Välkomna!

Kontakt:
Helen Ahlberg, verksamhetschef Omsorgsförvaltningen i Karlshamns kommun, telefon 0454-30 75 80.

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93