Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Dags att lyfta Karlshamn och den nya eventarenans möjligheter

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Dags att lyfta Karlshamn och den nya eventarenans möjligheter

Därför Karlshamn är temat för årets Näringslivsvecka och fokus är att lyfta fram, utveckla och hylla Karlshamns näringsliv.

Näringslivsveckan pågår 14-18 oktober. Veckan innehåller totalt 13 aktiviteter och inleds med en storslagen kickoff med bland annat framtidsspaningar från representanter för Kairos Future och Business Sweden.

- Vi ser fram emot en kväll där vi upplever den nya arenan och påminner oss som är verksamma i Karlshamn om möjligheterna som finns här. Vi siktar på att fylla arenan och hoppas få chansen att välkomna representanter från hela Karlshamns näringsliv, säger Jesper Gustafson, företagsrådgivare på Karlshamns kommun.

Media är välkomna till en pressträff där vi berättar med om Näringslivsveckans kick off och veckans övriga aktiviteter på temat.

Dag: 30 september
Tid: klockan 11.00
Plats: entrén, Pirgatan 6

På pressträffen deltar Jesper Gustafson från kommunens näringslivsenhet och Ida-Maria Rigoll från Paraply. Vi hoppas också att Marcus Thengius (Circom), Susann Hammad (Sparbanken i Karlshamn) och Maria Bergenvass (Italii) har möjlighet att delta.

Anmälan: Media får gärna anmäla att de kommer till pressträffen. Hör av dig till Jesper Gustafson på jesper.gustafson@karlshamn.se eller 0728 849 017.

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Jesper Gustafson

Jesper Gustafson

Företagsrådgivare Näringslivsenheten 0728-84 90 17