Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Berättarkraft 10 år – så här ser programmet ut i Karlshamn

Karlshamn bjuder på ett fullspäckat och spännande program under Berättarkraft lördagen den 4 mars. Vilka som står på scen och finns på plats i Lokstallarna den dagen avslöjas på pressträffen där hela programmet presenteras.

Berättarkraft är Blekinges litteratur- och berättarfestival som arrangeras i samarbete mellan Blekinges kommuner och Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg. I år firar Berättarkraft 10 år! Karlshamn, Olofström och Sölvesborg har programpunkter utspridda mellan den 4 och 11 mars.

I Karlshamn bjuder vi in bokälskare och nyfikna till en heldag med författare, musik, barnföreställning, fika – och böcker, såklart!

Temat för i år är kärlek, men då en kärlek som skildras och beskrivs på många olika vis och från många olika synvinklar och under skilda tider genom historien. Inte bara den rosenskimrande förälskelsen och livslånga lyckliga kärleken utan också den komplicerade, såriga och inte minst oväntade.

Berättarkraft arrangeras av Bibliotek & Kultur i Karlshamns kommun i samarbete med Olofströms och Sölvesborgs kommuner, Studieförbundet Vuxenskolan och Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg.

Media är välkomna att ta del av programmet på en pressträff.

Datum: måndag 13 februari

Tid: 13.00

Plats: Karlshamns stadsbibliotek, Vuxenavdelningen, plan 2 i Citygallerian

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Pernilla Ekvall Liljeqvist

Kultursamordnare 0454-812 36

Lena Engkjaer

Bibliotekarie Programansvarig 0454-812 47