Gå direkt till innehåll
Framtidsboost för framtida studier eller jobb

Pressmeddelande -

Framtidsboost för framtida studier eller jobb

På tisdag äger den digitala versionen av den traditionella Framtidsmässan i Karlshamn rum – på nätet under namnet Framtidsboost 2021.

När coronapandemin satte stopp för den traditionella Framtidsmässan på Piren i Karlshamn så valde arrangörerna arbetsförmedlingen, Olofströms och Karlshamns kommun att satsa på ett digitalt alternativ istället. Under den två timmar långa digitala mässan Framtidsboost 2021 ska deltagarna med funderingar över framtiden kring studier eller jobb inspireras och ges hopp om framtiden. Det bjuds bland annat på föreläsningar om hur det är att vara en ung entreprenör inom byggbranschen, vad artificiell intelligens (AI) egentligen är och hur den skiljer sig från mänsklig intelligens och deltagarna får information om utbildningsvägar och framtidens arbetsmarknad. Det ges även tips och trix inför en anställningsintervju.

Alla som vill delta under Framtidsboost 2021, en livesändning som sker i Microsoft Teams, kan anmäla sig för att få en länk till sändningen via e-post. Om media vill närvara görs anmälan här.

Här finns hela programmet.

Välkommen!

Datum: tisdag den 2 mars 

Tid: klockan 10-12

För mer information kontakta: Malin Karlsson, studie- och yrkesvägledare Karlshamns kommun, på telefon 0454-57 41 46.

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93