Gå direkt till innehåll
Lina Nygren från Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix och Tobias Mattsson från Högadals IS får dela på Karlshamns kommuns ungdomsledarstipendium. Foto: Privat
Lina Nygren från Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix och Tobias Mattsson från Högadals IS får dela på Karlshamns kommuns ungdomsledarstipendium. Foto: Privat

Pressmeddelande -

2023 års ungdomsledarstipendiater är utsedda

Det är Tobias Mattsson från Högadals IS och Lina Nygren från Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix som i år får dela på Karlshamns kommuns ungdomsledarstipendium på 25 000 kronor.

Delegationens motiveringar lyder:

Tobias Mattsson, Högadals IS: ”Med ett enormt driv och stort engagemang skapar Tobbe möjligheter för alla i Högadal att spela fotboll. Han är det nav som alla föreningar behöver och har en förmåga att få saker att hända. Tobbe är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna – med ett stort hjärta som har plats för alla oavsett bakgrund och förmåga!”

Lina Nygren, Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix: ”Med sitt otroliga engagemang sprider Lina glädje, gemenskap och trygghet till barn och unga i Asarumsgymnasterna. Hon har ett stort föreningshjärta och där ingen uppgift är vare sig för stor eller för liten. Med sin energiska närvaro är Lina en stark förebild för sina aktiva – både på och utanför gymnastikgolvet.”

Delegationen består av presidierna i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och i kommunstyrelsens trygghet, kultur, fritid och folkhälsoutskott.

Stipendiet kommer att delas ut vid en träff i Rådhuset tisdagen den 12 december.

Kontaktuppgifter:

Tobias Mattsson, Högadals IS: 0708-53 52 56

Lina Nygren, Asarumsgymnasterna/Mörrums gymmix: 0738-03 32 53

Magnus Arvidsson (M), ledamot och mötesordförande i delegationen för ungdomsledarstipendiet: magnus.arvidsson@karlshamn.se

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Martin Eliasson

Fritidsutvecklare 0454-812 49