Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Vill du vara med och nattvandra?

Onsdagen den 21 september klockan 18.00 har vi ett informationsmöte tillsammans med polisen och nattvandring.nu för de personer och föreningar som är intresserade av att nattvandra.

Förra året hade vi ett välfungerande samarbete med de lokala föreningarna som tog chansen att bidra till ökad trygghet runt om i kommunen genom att nattvandra. Nu är det dags att dra igång nattvandringen igen och vi hoppas på ett lika bra samarbete och ännu fler intresserade!

Karlshamns kommun, polisen och stiftelsen nattvandring.nu bjuder in privatpersoner och de lokala föreningarna till ett informationsmöte om nattvandring. Vi presenterar upplägget och kommer bland annat att prata om förhållningssätt och ansvar i samband med nattvandringarna.

Privatpersoner som väljer att nattvandra får ingen ersättning, utan gör det i så fall helt ideellt. Föreningar som deltar i nattvandringar får 1 500 kronor till sin verksamhet för varje genomförd nattvandring. Det måste inte alltid ske på fredags- och lördagskvällar, utan behovet av vuxna på stan för trygghetsvandringar finns även under dag- och kvällstid på vardagar.

Du som vill vara en del av våra natt- och trygghetsvandringar måste ha varit med på det här mötet eller något av våra tidigare informationsmöten för att kunna nattvandra.

Anmäl dig till informationsmötet

Datum: onsdag 21 september

Tid: klockan 18.00

Plats: Rådhuset, Rådhussalen

Anmälan: anmäl dig till informationsmötet senast den 16 september genom att skicka e-post till jenny.andersson@karlshamn.se. Det går också bra att nå trygghetssamordnaren Jenny Andersson via telefon på 0454-30 71 17.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Ulrica Kalmerlind

Ulrica Kalmerlind

Presskontakt Kommunikatör Sociala medier, intranät 0454-815 94