Gå direkt till innehåll
Sånggruppen Tetra
Sånggruppen Tetra

Nyhet -

Tussa Lulla - en familjeföreställning för de allra minsta och deras föräldrar och syskon

Söndagen den 5 februari kl.11.00 är det dags för Familjeprogram i Lokstallarna. Sånggruppen Tetra framför Tussa Lulla, en familjeföreställning för de allra minsta (0-5 år) och deras föräldrar och syskon.

Tussa Lulla är en föreställning på många olika språk där ni kan vara med och sjunga enkla fraser tillsammans med oss, titta och lyssna på klockor som plingar, kanske hålla i ett gosedjur, eller känna en fjäder som mjukt drar förbi…

Att trösta och vyssa våra barn med sång är något vi människor har gjort i alla tider, på alla platser, i alla kulturer. Det är något vi delar. Sången är en källa till tröst och glädje både för den som sjunger och den som lyssnar. Den bygger gemenskap och skapar liv och glädje, goda minnen och ett språk. Det spelar inte någon roll vilka sånger du sjunger, eller hur du låter. Det är intentionen som spelar roll.

Att vaggas, gungas, sjungas
Att lyssna, nynna, dansa
Att nå in i oss själva och att nå fram till varandra.

Medverkande: Ingrid Brännström, Sanna Källman, Anna Ottertun och Maria Stellas.

För barn från 0 år och deras syskon och vuxna, speltid ca 40 min.

Fri entré men anmälan till Karlshamns Stadsbibliotek, tel. 0454-812 30.

Information om lokalens tillgänglighet:

Det finns parkering i anslutning till Lokstallarna. Tillgänglighetsanpassad toalett finns. För frågor om tillgängligheten, kontakta Pernilla Ekvall Liljeqvist på mail: pernilla.ekvallliljeqvist@karlshamn.se eller tel. 0454-812 36.

Arr: Kultur Knytpunkten, Kultur Karlshamn

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Pernilla Ekvall Liljeqvist

Kultursamordnare 0454-812 36