Gå direkt till innehåll
Bilden visar delar av den uppdaterade grafiska profilen.
Bilden visar delar av den uppdaterade grafiska profilen.

Nyhet -

En livlig stadsfest i ny kostym

Östersjöfestivalen i Karlshamn har fått en uppgraderad grafisk profil som håller samman hela programutbudet på ett tydligt sätt.

Planeringen av Östersjöfestivalen är i full gång! Efter två års uppehåll hoppas vi att du ser fram emot en festival lika mycket som vi gör. Det blir en livlig vecka fylld med massor av aktiviteter, musik och mat för alla åldrar. Veckan kommer att bjuda på traditionella inslag men också några nya. Vi har kvar en hel del traditionsenliga och älskade inslag under vecka 29, samtidigt som festivalveckan bjuder på en del nyheter. I år är det lokala näringslivet mer delaktiga än någonsin, och tillsammans tänker vi skapa en festival som invånare och besökare sent ska glömma!

- I samband med att festivalen efter två års uppehåll får en nystart med många nya inslag har vi passat på att fräscha upp den grafiska profilen. Det betyder att vi har sett över färg och form i vår marknadsföring av festivalen, berättar Annette Sandberg, kommunikationschef.

    Förändringen syns bland annat på webbsidan där hittar du årets festivalprogram: ostersjofestivalen.se. Du som föredrar programmet i pappersform, var lugn, även det är på gång! Vill du bli uppdaterad om olika evenemang och annat som är bra att känna till inför vecka 29 kan du följa våra sociala medier, instagram och facebook.

    Ämnen

    Regioner

    Kontakter

    Annette Sandberg

    Annette Sandberg

    Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93