Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Välkommen till Äldredagen

Äldredagen tillbaka i Bellevueparken! I år blir det underhållning, rollatorservice, intressanta utställare och en hel del saker som den nyfikna kan prova på.

Under dagen bjuds det som vanligt på kaffe, livemusik och härlig gemenskap. Många intressanta utställare informerar om tjänster och produkter inom området trygghet och hälsa. Även frivilligorganisationer, föreningar och myndigheter kommer finnas på plats.

I år blir det också teater på stora scenen. Föreställningen “Mormors vita baddräkt” ger en tänkvärd spegling av Sverige då och nu, av kvinnorollen och hur mönster ärvs. Under dagen har besökarna möjlighet att se vad gåfotboll är för något, och dessutom kan man prova på line dance, qigong, VR-glasögon och bridge.

Media är välkomna att delta!

  • Datum: torsdagen den 15 september
  • Tid: klockan 11.00-15.30
  • Plats: Bellevueparken i Karlshamn

Arrangörer är Kommunala Pensionärsrådet (KPR) och Karlshamns kommun.

För mer information, kontakta Gunilla Appelquist som är samordnare för Äldredagen: telefon: 0454-817 22, e-post: Gunilla.Appelquist@karlshamn.se.

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Ulrica Kalmerlind

Ulrica Kalmerlind

Presskontakt Kommunikatör Sociala medier, intranät 0454-815 94