Följ Karlshamns kommun

Pressmeddelanden

Pressinbjudan: Dags för Tjejmässa i Karlshamn

Pressinbjudan: Dags för Tjejmässa i Karlshamn

Pressmeddelanden   •   Apr 16, 2019 16:42 CEST

Varje påsklov arrangerar fritidsgårdarna i Karlshamn Tjejmässan Idun. På Skärtorsdagen är det dags igen och medierna hälsas välkomna!

Kinesisk delegation besöker Karlshamns kommun

Pressmeddelanden   •   Jun 23, 2016 11:34 CEST

Måndagen den 27 juni besöker representanter från Lanzhou kommun i Kina, Karlshamns kommun. Syftet med besöket är att få inspiration från Karlshamns arbete med samhällsbyggnadsfrågor generellt och stadsplanering i synnerhet.

Idag HBTQ-certifierades kommunanställda

Idag HBTQ-certifierades kommunanställda

Pressmeddelanden   •   Feb 12, 2016 13:01 CET

Som första kommuner i Blekinge är Karlshamns och Karlskrona kommun först ut med att HBTQ-certifiera sina anställda. Det var 34 personer från äldreförvaltningen i Karlskrona och Elevhälsan i Karlshamns och Karlskrona kommun som idag under festliga former fick sitt inramade diplom i Karlshamns Rådhus.

​Pressinbjudan: Kultur och samhällsbyggnad i samverkan

Pressmeddelanden   •   Sep 25, 2015 11:47 CEST

Spännande föreläsningar och utställningar där kultur och samhällsbyggnad möts och lyfts fram – det är vad hösten har att bjuda på som ett resultat av det spännande samarbetet som Kultur Karlshamn och Stadsmiljöavdelningen i Karlshamns kommun inlett.

Pressinbjudan: Årets arbetsplats i Karlshamns kommun 2014

Pressmeddelanden   •   Apr 01, 2015 15:31 CEST

​Nu är det åter dags att utse ”Årets arbetsplats”, en utmärkelse som sedan 2008 delats ut till medarbetare vid en arbetsplats i Karlshamns kommun där människor känner arbetsglädje, delaktighet och där verksamheten utvecklas. Förutom dessa kriterier prioriteras de arbetsplatser som arbetat med något speciellt under året och som utmärker dem lite extra.