Följ Karlshamns kommun

Väggabadet ​kan tidigast öppna på tisdag

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2016 15:20 CEST

Det dröjer ytterligare innan Väggabadet kan öppnas för besökare. På grund av tekniska problem tvingades kommunen stänga badet i torsdags morse och bassängerna kan nu tidigast öppnas igen på tisdag.

Badet håller tyvärr stängt även under helgen, och kan nu tidigast öppnas på tisdag. Trots att Fastighetsenheten arbetat hårt för att lösa de tekniska problemen med att strömförsörjningen som styr reningen i bassängerna inte fungerat sedan i torsdags morse, tvingas man nu invänta en leverans från Tyskland. Detta medför att anläggningen hålls stängd in i mitten av nästa vecka.

- Vi har haft experter från leverantören på plats och har nu beställt olika nätdelar som styr reningen. Den datorutrusning som det är fel på finns dessvärre bara att köpa från Tyskland, vilket gör att vi måste invänta den leveransen som kan ta några dagar. Sedan ska det installeras och provas för att sedan få upp vattenkvaliteten för bad igen, säger fastighetschefen Magnus Persson.

Kommunen beklagar alla olägenheter för de som planerat in att besöka badet under dessa dagar då anläggningen håller stängt. När bassängerna kan öppnas igen meddelas här på kommunens webbsida.

Kontakt: Magnus Persson, fastighetschef Karlshamns kommun, 0454-816 01.

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.