Följ Karlshamns kommun

Tog vinnarbilden ovetandes om tävling

Pressmeddelande   •   Jul 26, 2016 15:43 CEST

Paulina Bengtsson från Olofström visste inte ens om att det fanns en tävling när hon tog bilden och lade upp på Instagram. När hon sedan såg reklam för fototävlingen #mittöstersjö så lade hon till taggen – och vann en iPad Air 2.

Igår avgjordes tävlingen som blev ett populärt festivalinslag. Fler än 600 bilder lades upp på Instagram med hashtaggen #mittöstersjö under Östersjöfestivalens 50-årsjubileum. Vinnare i tävlingen blev Paulina Bengtsson, linab72, som tagit en bild på sin nio-åriga dotter Annie och hennes kusin Molly under onsdagskonserten med Måns Zelmerlöw.

Juryns motivering löd: För en perfekt sammansatt bild där glädje och underhållning visas i all sin självklarhet bredvid Östersjöfestivalens torgscen med en tydlig koppling till festivalens mångsidighet. Därför vinner Paulina första pris i tävlingen #mittöstersjö och tilldelas en iPad Air 2 16 gb.

– Jag blev så överraskad och glad när jag fick beskedet, säger Paulina Bengtsson, som besökte festivalen tre dagar i rad varav en gick åt till att hålla i Kennethloppet som hålls till förmån för Barncancerfonden och som gick av stapeln på Kolleviks camping i Karlshamn.

Vem som ska använda iPaden är osäkert.

– Min dotter blev eld och lågor när hon fick höra att jag vunnit en betydligt nyare padda än den hon har, så det blir nog så att hon får den och jag tar över den gamla, säger Paulina. 

På delad andraplats kom Mia Lindborg, Anders Olsson och Naomi Levin. De vinner varsitt presentkort på Karlshamns Centrumförening värde 500 kronor.

Kontakt: Paulina Bengtsson, mobil 070-35 50 353.

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.