Gå direkt till innehåll
Stadsbiblioteket öppnar för tidningsläsare på morgonen

Pressmeddelande -

Stadsbiblioteket öppnar för tidningsläsare på morgonen

En av många uppskattade tjänster på Karlshamns Stadsbibliotek är att kunna läsa dagstidningar och tidskrifter i den obemannade avdelningen Läshörnan, mittemot Esters Café.

Sedan länge är det efterfrågat att kunna läsa tidningar tidigare än kl 10 då Stadsbiblioteket öppnar. Från och med tisdagen den 1 december utökar Stadsbiblioteket sina öppettider och kommer på vardagar att öppna Läshörnan redan kl 08. 

- Det är väldigt roligt att kunna öka tillgängligheten och tillmötesgå våra besökares önskemål om utökade öppettider i Läshörnan, säger Marie Liljenberg, Kultur- och bibliotekschef.

Den utökade öppettiden gäller endast Läshörnan, avdelningarna Vuxen och Barn öppnar kl.10 precis som tidigare.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93