Gå direkt till innehåll
Roger Pontare tvingas ställa in

Pressmeddelande -

Roger Pontare tvingas ställa in

På grund av sjukdom tvingas Roger Pontare att ställa in sitt gästspel under Östersjöfestivalen i Karlshamn idag lördag.

Ikväll skulle Roger Pontare varit en av Robert Wells gästartister under programpunkten Stjärnglans klockan 21.30. Men dessvärre nåddes i morse festivalamiral Anders Jönsson av beskedet att han inte kan komma på grund av sjukdom.

– Det är verkligen jättetråkigt, men jag hoppas att publiken inte blir allt för besvikna. Det är också tyvärr för sent för att försöka få hit en värdig ersättare. Men vi har andra artister på scen under Stjärnglans - som Sofia Källgren, Johan Boding och Emilio Walter bland andra, som kommer att ge en fantastisk konsertupplevelse tillsammans med Robert Wells och hans storband, säger Anders Jönsson.

Genom sin manager Magnus Nygren uttrycker Roger Pontare via ett sms sig såhär om avhoppet:

– Jag har arbetat professionellt som musiker i 38 år och detta är faktiskt första gången jag tvingats ställa in ett uppträdande. Det är väldigt tråkigt men det är bara att acceptera faktum….med 38,5 i feber och när det inte går att ta en ren ton är det ingen idé att ställa sig på en scen. Jag hoppas innerligt att jag är välkommen till Karlshamns och Östersjöfestivalen nästa år, säger Roger Pontare.

Kontakt: Anders Jönsson, producent för Östersjöfestivalen, på telefon 0454-81212.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93