Gå direkt till innehåll
Presskonferens Karlshamn 350 år

Pressmeddelande -

Presskonferens Karlshamn 350 år

Karlshamns kommun bjuder in till presskonferens om 350-årsfirandet av Karlshamns stad. Jubileumsappen med en historiejakt är klar för lansering, en nykomponerad jubileumsmarsch och en galen stadsjakt. Detta är några av alla jubileumskarameller som vi presenterar den 12 maj. 

Medverkar vid presskonferensen gör bland andra Kommunstyrelsens ordförande Sven-Åke Svensson (S), Kerstin Nensén Kommunikationsansvarig NetPort Science Park, evenemangssamordnare Conny Nilsson, kommunikatörerna Annika Bergh och Daniel Lenneér samt kommunikationschef Annette Sandberg.

  • Datum: 12 maj
  • Tid: 10:00
  • Plats: Årydssalen i Rådhuset, Karlshamn

Välkommen!


Ämnen

Kategorier

Regioner


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93