Följ Karlshamns kommun

Presskonferens inför Lär-konferens 20 maj

Pressmeddelande   •   Maj 09, 2014 15:15 CEST

Hur kan företag förena affärsnytta med samhällsnytta?

Allt fler företag har en vilja att ta ansvar för hur de påverkar samhället och utvecklar därför en policy för CSR-Corporate Social Responsibility. Många har dock svårt att överföra policyns intentioner till praktisk verklighet. Under en konferensdag den 20 maj inbjuds företagare och arbetsgivare för inspiration och praktiska exempel, samt information om hur nästa programperiod i Socialfonden kan hjälpa till med ett systematiskt och lönsamt utvecklingsarbete. Det blir även teater, minimässa, lunch och paneldiskussion.

Välkomna på presskonferens i Lokstallarna, Karlshamn, tisdagen den 13 maj klockan 14.00. Då berättar konferensens arbetsgrupp mer om innehållet.

För mer information kontakta: 
Lisbeth Alhorn, Svenska ESF-rådet tel. 040-174218, lisbeth.alhorn@esf.se
Chiquita Persson, Projekt Navigatorporten, tel. 0454-81148, chiquita.persson@karlshamn.se

Arrangörer:
Svenska ESF-rådet Sydsverige, Start11- Olofströms kommun, Navigatorporten- Karlshamns kommun, TeamWork-Sölvesborgs kommun, Klara Livet- Landstinget Blekinge, SISU-idrottsutbildarna.


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.