Följ Karlshamns kommun

​Presskonferens: Hästmässa i Blekinge

Pressmeddelande   •   Jun 13, 2016 11:46 CEST

Blekinge Hästmässa i Karlshamn går snart av stapeln för andra året i rad och lockar med ett späckat dygnsprogram och utställare.

Hästmässan, som startade förra året, är den största regionala kommunövergripande satsning som hittills gjorts inom hästnäringen i Blekinge för att stärka och utveckla den. Den 18 juni är det dags igen för hästintresserade i alla åldrar att bland annat få nyttig information till sig och se spännande framträdanden med rikskända personer inom hästbranschen.

Mässan hålls i projektet Hästnäringen i Blekinges regi, Karlshamns kommun är projektägare och Region Blekinge är huvudfinansiär, övrig finansiering står samtliga Blekingekommuner, Coompanion, Nyföretagarcentrum, Sparbanken i Karlshamns näringslivsstiftelse och Sparbanken i Åryds sparbanksslivsstiftelse för.

Medierna hälsas välkomna till presskonferens för att höra mer om årets mässa.

Datum: onsdag 15 juni

Tid: klockan 10.00

Plats: Karlshamns ridklubb, Jannebergsvägen 11, i Cafeterian som finns i ridhuset med huvudentré mot Jannebergsvägen.

Kontakt: Maria Hjelm Nilsson, projektledare för Hästnäringen i Blekinge, 073-357 63 07 eller Marianne Westerberg, landsbygdsutvecklare Karlshamns kommun, 0733-57 63 09.

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.