Gå direkt till innehåll
​Pressinbjudan: Vad tyckte besökarna om Östersjöfestivalen?

Pressmeddelande -

​Pressinbjudan: Vad tyckte besökarna om Östersjöfestivalen?

Resultaten av den evenemangsundersökning som utfördes under och precis efter Östersjöfestivalen 2015 av företaget HUI Research på uppdrag av Karlshamns kommun är nu klara att redovisas.

Nästa år firar Östersjöfestivalen i Karlshamn 50 år. Inför detta jubileumsår ville Karlshamns kommun få kunskap om vad besökare, företagare, politiker med flera tycker om festivalen och dess betydelse för kommunen. Därför genomfördes denna undersökning som nu ska redovisas. De resultat som kommit fram kan användas både för att utveckla festivalen men också för att kunna göra en utvärdering av evenemanget och kartlägga vilka direkta och indirekta effekter festivalen skapar för Karlshamns kommun.

Resultatet från utvärderingen, som baseras på personliga intervjuer med slumpmässigt utvalda besökare på festivalen och telefonintervjuer med personer boende i Karlshamns kommun, presenteras för medierna av en representant från HUI tillsammans med evenemangssamordnare Conny Nilsson och turistchef Lena Axelsson från Karlshamns kommun.

Medierna hälsas välkomna!

Datum: tisdag den 22 september

Tid: 14.00

Plats: Årydssalen i Rådhuset, Karlshamn

Kontakt: Conny Nilsson, evenemangssamordnare Östersjöfestivalen, 0707-78 30 00

Ämnen

Kategorier

Regioner


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93