Följ Karlshamns kommun

Pressinbjudan: Vad händer under årets Kulturnatt?

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2016 14:44 CEST

2016 års Kulturnatt har ett späckat och spännande program med en hel del nyheter. Vad som händer under den första lördagen i oktober presenteras under en pressträff nästa vecka.

Förutom gamla klassiker som ljusregattan i Mieån och tidsresor i Skottsbergska gården väntar en kväll med en härlig blandning av olika konstarter – från professionella och amatörer – spännande föreläsningar och annat för både stora och små. Medierna bjuds in till en träff där representanter från Kultur Karlshamn är på plats tillsammans med representanter från några av de medverkande föreningarna för att presentera, och dela ut, årets färska Kulturnattsprogram. Kulturnatten äger rum den 1 oktober och är ett populärt och återkommande evenemang som får hela Karlshamns innerstad att sjuda av konst, musik, teater och dans ända in på småtimmarna.

Välkomna!

Datum: tisdag 20/9

Tid: klockan 10.00

Plats: Kulturbyrån (mittenvåningen), Karlshamns Stadsbibliotek i Citygallerian.

Kontakt: Pernilla Ekvall Liljeqvist, kultursamordnare i Karlshamns kommun, telefon 0454-812 36, mobil 0766-18 88 97.

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.