Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Nytt företag storsatsar i Karlshamn

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Nytt företag storsatsar i Karlshamn

Ett nytt företag har valt att storsatsa och expandera sin verksamhet i Karlshamns kommun som säljer verksamhetsmark för ändamålet.

Medierna hälsas välkomna till en utomhuspresskonferens där Karlshamns kommun presenterar nyheten om den nya företagsetableringen tillsammans med företaget som valt att storsatsa i Karlshamn för sin fortsatta expansion. På sikt ska satsningen skapa ökad attraktion, tillväxt och sysselsättning. Under presskonferensen berättar representanter från Karlshamns kommun och företaget om sin överenskommelse och det framtida samarbetet.

Datum: 15 januari

Tid: 12.30 - ca 13.15

Plats: Netport Science Park, Ö. Piren i Karlshamn. OBS! Samling vid receptionen på Netport Science Park för vidare transport till platsen för den framtida företagsetableringen. Vi färdas i egna bilar.

På presskonferensen deltar förutom representanter från företaget även Per-Ola Mattsson, kommunstyrelsens ordförande, Daniel Wäppling, kommundirektör, Mathias Wijk, näringslivschef och Michael Mårtensson, mark- och exploateringsingenjör.

Välkomna!

För mer information kontakta: Mathias Wijk, näringslivschef Karlshamn, 073-357 60 00.

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93