Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Meröppet på Hällaryds bibliotek

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Meröppet på Hällaryds bibliotek

Nu öppnar Karlshamns kommun det tredje meröppna biblioteket. Hällaryds meröppna bibliotek invigs torsdagen den 5 december klockan 15.00. Lena Sandgren, kulturnämndens ordförande finns på plats och inviger Meröppet. Medierna hälsas välkomna!

Meröppet innebär att biblioteket är tillgängligt för besökare mellan klockan 8.00-22.00, alla veckans dagar, även när det inte finns personal på plats. Det betyder att besökarna har möjlighet att besöka biblioteket på tider som passar just just hen. 

Det blir också möjligt att använda ett avskilt rum för möten av olika slag – läsecirklar, stickcafé, styrelsemöten eller annat. För att bli meröppet-låntagare måste man ha fyllt 18 år. Med hjälp av en tagg tar man sig in i biblioteket när det är obemannat.
Meröppet bygger på att du klarar dina ärenden själv. Behöver besökaren hjälp av personal är hen välkommen på de ordinarie öppettiderna. Biblioteket bjuder på musikunderhållning och fika under torsdagens invigning.

BIBLIOTEKET NÄR DU VILL!

Kontaktuppgifter:
Elin Björkman, Bibliotekarie 0454-812 35
Hällaryds bibliotek telefon 0454-30 76 08

Ämnen

Regioner


____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93