Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Karlshamn satsar på personalen

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Karlshamn satsar på personalen

Under åtta kvällar i november har alla anställda inom kommunen och dess bolag bjudits till personalevenemanget ”Karlshamn satsar”. Nu återstår bara två datum och medierna bjuds in för att närvara under den näst sista kvällen.

Humor, mat och lite kommunalt – det är vad som står på programmet för alla kommunanställda de utvalda kvällarna på Stadsteatern i november. Underhållning av Sven Melander, paret Sandelius, husband, bolags och förvaltningschefer plus en enkel mattallrik är vad som bjuds under ca 2,5 timme. Intresset från de kommun- och bolags anställda har varit stort, nästan varje föreställning har hittills varit fullbokad och den enda dagen som det i nuläget finns några platser kvar är den sista kvällen den 29 november.

– Vi vill med denna satsning visa uppskattning för alla våra medarbetare som gör en stor insats varje dag och som bidrar till att göra Karlshamns kommun så fantastisk. Samtidigt vill vi lyfta upp det viktiga arbetet med att skapa hållbarhet på alla plan, säger personalchef Jonas Jönsson.

Medierna bjuds in till Karlshamn satsar tisdagen den 28 november kl. 17.30. Samtliga förvaltnings- och bolagschefer liksom kommundirektör är på plats för att besvara eventuella frågor. Givetvis finns det också plats för att se föreställningen som börjar kl. 18!

Välkomna!

Kontakt: Annette Sandberg, kommunikationschef, telefon 0454-815 93.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93