Följ Karlshamns kommun

Pressinbjudan: Invigning av det färdiga ”Nya Östralycke”

Pressmeddelande   •   Nov 11, 2019 16:55 CET

För två år sedan invigdes det "nya" Östralycke i Asarum efter nära tre års ombyggnad. Äldreboendet har byggts i etapper och nu på fredag invigs den fjärde och sista etappen. Äldreboendet är nu en av de mest moderna i Sverige.

Invigningen börjar i det nya kökets matsal med invigningstal av omsorgsnämndens ordförande Leif Håkansson som också kommer att klippa invigningsbandet. Det bjuds på bubbel med tilltugg. Emil Ny kommer att underhålla med bakgrundsmusik under mingelstunden i matsalen.

Därefter kommer boende, anhöriga, goda vänner, personal och nämndspolitiker att förflytta sig till de boendes respektive avdelningar i det nya huset där det bjuds på kaffe med tårta och musikunderhållning.

Medierna hälsas välkomna!

Datum: fredagen den 15 november
Tid: klockan 14-16
Plats: Östralycke äldreboende, Iglavägen 32 i Asarum

För frågor kontakta: Ylva Eriksson, enhetschef Östralycke, telefon 0454-814 57

____________________________________________________________________________

Karlshamn 50 000 – en gemensam vision för kommun och näringsliv

Karlshamns kommun har tillsammans med representanter från näringslivet enats om att gemensamt skapa förutsättningar för att kommunen ska växa till 50 000 invånare.

Utifrån den gemensamma visionen arbetar Karlshamns kommun och det lokala näringslivet sida vid sida för att tillsammans möjliggöra byggnation av fler bostäder, kompetensförsörjning och attraktion av fler invånare och företagsetableringar inom ramen för ett hållbart Karlshamn.