Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Företagare letar sommarvikarier på mässa

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Företagare letar sommarvikarier på mässa

För tredje året i rad planeras nu för en Sommarjobbsmässa i januari, där arbetsgivare och arbetssökande kan mötas. Navigatorcentrum och Arbetsförmedlingen jobbar nu för högtryck för att hitta så många företag som möjligt i alla sorters branscher som ska medverka på mässan.

Inför Sommarjobbsmässan den 24 januari förbereds de unga arbetssökandena via Navigatorcentrum och Arbetsförmedlingen på hur de söker jobb och hur de kan presenterar sig på bästa sätt. Mässan vänder sig i första hand till unga i åldern 16-29. Det är viktigt att ungdomar får arbetslivserfarenhet tidigt i livet, inte minst för att göra rätt utbildnings- och yrkesval inför framtiden.

– På förra årets mässa kom det bland annat fram att ungdomar i 16-17 års ålder ville få tips om företag som anställer så unga, eftersom det sällan framkommer i platsannonser. De flesta företag vill ju ha minst 18-åringar, säger Chiquita Persson, projektsamordnare på Navigatorcentrum i Karlshamn.

Media bjuds in för att höra mer om förberedelserna inför årets Sommarjobbsmässaoch träffa arbetsgivare som framgångsrikt använt Sommarjobbsmässan för rekrytering.

Datum: tisdagen den 12 december

Tid: klockan 11.00

Plats: Navigatorcentrum (Torgpaviljongen, f.d. Big Travel) i Karlshamn

Välkomna!

Kontakt: Chiquita Persson, Navigatorcentrum, telefon 0454-811 48. 

Ämnen

Regioner

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93