Följ Karlshamns kommun

Pressinbjudan: Festligt värre på årets Äldredag

Pressmeddelande   •   Sep 10, 2018 15:39 CEST

För åttonde gången arrangeras Äldredagen i Bellevueparken dit alla är välkomna. Nytt för i år är att det bjuds på rollatorservice och två spännande föreläsningar.

Utöver de två föreläsningarna klockan 13 och 14 om ”Säkerhet för äldre” och om ”Fallprevension & hälsa” bjuds det som vanligt på kaffe, livemusik och härlig gemenskap. Många intressanta utställare informerar om tjänster och produkter inom området trygghet och hälsa.

– I år är det drygt 60 utställare som kommer att finnas både inne och ute. Även civilförsvaret, räddningstjänst, önskeambulansen, läkarbilen och Stigmännen kommer att finnas på plats, säger Gunilla Appelqvist, mottagningssekreterare i Karlshamns kommun.

Det arrangeras också en tipspromenad där besökarna har chans att vinna fina priser som nya glasögon, produkter från Apoteket och annat som skänkts från kommunens olika affärsidkare. Syftet med Äldredagen är att sprida värdefull information om service och tjänster som bland annat kommunen kan erbjuda äldre medborgare.

Medierna hälsas välkomna!

Plats: Bellevueparken i Karlshamn

Datum: torsdag den 13 september

Tid: 12.30 - 15.30

Arrangörer för Äldredagen 2018 är samarbetsorganisation bestående av medlemmar från SKPF, RPG, SPRF, SPF seniorerna, PRO och Karlshamns kommun.

Kontakt: Gunilla Appelqvist, mottagningssekreterare i Karlshamns kommun, 0454-817 22.