Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Elever från Vägga gymnasiesärskola bjuder på konsertturné

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Elever från Vägga gymnasiesärskola bjuder på konsertturné

På Vägga Gymnasiesärskola spelar musiken en stor, viktig och inkluderande roll. Nu ger sig eleverna ut på en tredagarsturné. På måndag är det premiär!

Ett antal gånger i veckan träffas elever och lärare för att spela och sjunga tillsammans. Låturvalet har stor bredd och några av eleverna gör också egna kompositioner som ingår i repertoaren.

Gruppen har under läsåret ett antal konserttillfälle både på Vägga Gymnasieskola och andra skolor. I år kompletteras dessa konserter med en tredagarsturné. Eleverna har ett antal veckor arbetat med att ta fram låtar och marknadsföringsmaterial.

Turnépremiären sker måndagen den 18 april på Gynmnasiesärskolan Sjöarp och följs sedan av Netport Östra Piren på tisdagen och avslutas på onsdagen i Citygallerian i Karlshamn.

Gruppen vill bjuda in till medierna till sin generalrepetition för att berätta om vad musiken och framträdandet betyder och hur det känns att ge sig ut på turné.

Välkomna!

Datum: Måndagen den 18 april
Tid: klockan 09.00
Plats: Gymnasiesärskolan Boken, Lärkvägen 96 i Asarum

För mer information, kontakta: 
Jerry Johansson, 0709-710931, jerry.johansson@utb.karlshamn.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93