Följ Karlshamns kommun

Pressinbjudan: Berättarkraft 2019

Pressmeddelande   •   Feb 05, 2019 07:00 CET

Temat för Berättarkraft 2019, som hålls i Karlshamn och Olofström, är AVTRYCK. Det kommer att märkas genom att vi under festivalveckan sätter fokus på avtrycken vi gör genom eget skrivaren och berättande - och avtrycken som andras skrivande och berättande sätter i oss.

Blekinge bokmässa större än någonsin - och för första gången i Karlshamn
Berättarkraft 2019 pågår mellan 2-9 mars och inleds den 2 mars med en regional bokfest i Lokstallarna, Karlshamn. Detta blir fjärde året i rad som Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg samlar Blekinges litteraturskapare under ett tak. Blekinge bokmässa bjuder in alla författare och förlag med koppling till Blekinge att presentera sig själva och sina verk, möta läsare och kollegor. Utöver detta blir det författarsamtal och program för barn.

Tunga författarnamn i Karlshamn
Karlshamns program för veckan innehåller ett flertal tunga författarnamn, teater- och musikföreställningar, barnaktiviteter och film m.m.

Medierna hälsas välkomna till en pressvisning där Camilla Carnmo, Biblioteksutveckling Blekinge/Kronoberg, Pernilla Ekvall Liljeqvist, kultursamordnare, Lena Engkjaer, bibliotekarie och programansvarig samt andra aktörer berättar mer om Berättarkraft 2019 i Karlshamn.

När: Torsdag 7 februari
Tid: kl. 10.00
Plats: Lokstallarna

För mer information om Berättarkraft, kontakta Pernilla Ekvall Liljeqvist, tel. 0454-812 36.
För mer information om Blekinge bokmässa, kontakta Camilla Carnmo, tel. 0455-737 147.