Gå direkt till innehåll
Persgårdens äldreboende i Mörrum är bäst i Sverige!

Pressmeddelande -

Persgårdens äldreboende i Mörrum är bäst i Sverige!

I Karlshamns kommun ligger Sveriges bästa äldreboenden! Det visar en snittsammanställning av Socialstyrelsens senaste rapport av "Kommun- och enhetsundersökning, vård och omsorg om äldre, 2015".

I Kvällspostens granskning av Socialstyrelsens rapport hamnar de tre äldreboendena Pergård, Mariegården och Perennagården i Karlshamn på både guld, silver och bronsplats av alla landets boenden. För att fira topplaceringen bjuder Persgården personalen och sina boende på tårta idag, måndag. 

Medierna hälsas välkomna för att prata med både personal och brukare om vad som gör kommunens äldreboenden så attraktiva.

Plats: Stora salen på Persgårdens äldreboende i Mörrum

OBS datum: måndag den 9 november

Tid: 14.15


Läs mer om undersökningen på Socialstyrelsens webbsida.

Läs mer om äldreboendet Persgården i Mörrum på Karlshamns kommuns webbsida.

Ämnen

Regioner


Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge. Med sitt strategiska läge är det en öppen och välkomnande dörr mot Europa. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93