Gå direkt till innehåll


Kamferdrops. Foto: Erik Burås/STUDIO B13


Kamferdrops. Foto: Erik Burås/STUDIO B13

Pressmeddelande -

Östersjöfestivalen har fått ett nytt stjärntillskott

Nu står det klart att den norska DJ:n Kamferdrops inleder Östersjöfestivalens Ungdomsfestival på Snäckans scen i Rosengården under fredagen klockan 18.00. 

Kamferdrops tog för några månader sedan Spotify med storm med sin re-make av ”Jag trodde änglarna fanns”. Den mystiska norska DJ/producentens hyllning till den svenska dansbandsdrottningen Kikki Danielsson och det norska dansbandet Ole Ivars spred sig viralt i båda länderna och hamnade i topp på Spotify och ligger nu etta på Spotifys virala lista i Sverige och tvåa på stora Topp 50. Nu framförs hiten under många liveuppträdanden i sommar, bland annat i Karlshamn under en av Östersjöfestivalens nyheter i år – Ungdomsfestivalen. Kamferdrops uppträdde för första gången i tv under premiären av Sommarkrysset i TV4 den 10 juni. Klockan sex på kvällen inleder Kamferdrops den första Ungdomsfestivalen i Karlshamn som går av stapeln fredagen den 21 juli.

– Det blir en ytterligare förstärkning i det spännande programmet och tiden gör det möjligt för alla åldrar att komma dit och lyssna, säger Anders Jönsson, producent/festivalamiral för Östersjöfestivalen, Karlshamns kommun.

Efter Kamferdrops intar Friday Habits, Mares och Oliver Ingrosso Snäckans scen i Karlshamn. 

För mer information kontakta: Anders Jönsson, festivalamiral, på telefon 0454-812 12.

Ämnen

Kontakter

Annette Sandberg

Annette Sandberg

Presskontakt Kommunikationschef Övergripande ansvar för intern- och extern kommunikation. 0454-815 93