Följ Karlshamns kommun

Ny paviljong till Regnbågens förskola

Pressmeddelande   •   Nov 16, 2016 13:54 CET

Den 17 november kommer Regnbågens förskola i Fridhem att utökas med en paviljong. Parkeringen vid förskolan samt vägen till förskolan kommer därför att vara avstängd under torsdagen. I januari kommer förskolans nya avdelning vara redo att öppnas för barnen och personalen.

Det finns behov av fler förskoleplatser i Karlshamns kommun. För att lösa behovet har flera förskolor tillfälligt utökats med paviljonger. Först ut var Gullbergslyckans förskola som för ett och ett halvt år sedan fick en paviljong som rymmer tre avdelningar. I oktober i år var det Norrevångs förskolas tur. I den nyligen anlända Mörrumspaviljongen kommer en avdelning att öppnas i januari. Nu kommer även Regnbågens förskola att få en paviljong.

– Med en paviljong på Regnbågens förskola kan vi också utöka med en avdelning till. I januari kommer vi öppna förskolans femte avdelning, säger Petra Granlund, förskolechef på Regnbågens förskola.

Paviljongen kommer att placeras på förskolans framsida. Parkeringen vid förskolan samt backen upp till Regnbågens förskola kommer att vara avstängd under hela torsdagen då paviljongen anländer och sätts på plats.

För mer information, kontakta: 

Petra Granlund, förskolechef på Regnbågens förskola, telefon 0454-817 73
Lars Persson, fastighetsförvaltare, telefon 0733-57 60 12

Karlshamn ligger där hav möter land, historia möter framtid och människor möter varandra. Hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling är ledord i Karlshamns kommun och genomsyrar vår verksamhet inom alla områden.